Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bali Sim Tour
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Craciun la Praga si Viena - transport autocar
259 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Craciun la PRAGA-VIENA

Hotel 3*: de la 259 euro

Hotel 4*: de la 279 euro

7 zile:Budapesta, Viena, Praga, Karlstein, Karlovy Vary

21.12 - Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA(895 km)

Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la hotel 3*in Budapesta


22.12 - Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA (245 km)


Mic dejun. Traseul continua spre Viena pentru a admira fosta capitala imperiala: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera, apoi program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Cazare la Viena la hotel de 3*. Seara plimbare spre Piata Primariei unde se organizeaza celebra Piata de Craciun. Puteti servi un wurst traditional si o cana de vin fiert pentru a intra in atmosfera de sarbatoare.


23.12 - Ziua 3. VIENA- PRAGA (310 km)


Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn şi a grădinilor acestuia, apoi program liber în Viena. Sugerăm vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare spre Praga. Seară sosire şi cazare.


24.12 - Ziua 4. PRAGA


Mic dejun. Tur de oras: Podul Carol, Catedrala Sfantul Vit, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. Dupa amiaza program liber la dispozitia turistilor. Cazare la acelasi hotel in Praga.


25.12 - Ziua 5.KARLSTEIN – KARLOVY VARY


Mic dejun. Programul continuă cu Karlovy Vary- binecunoscuta staiune balneoclimaterica cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Dupa amiaza program liber, sau excursie optionala (10 €) la renumitul castel Karlstein, evocand perioada de glorie a Boemiei. Cazare la Praga.


26.12 - Ziua 6. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)


Mic dejun. Plecare spre Ungaria cu scurte vizite in Brno si Bratislava. Seara sosire la Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină + optional 15 € supliment pt. cina), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare în Budapesta la hotel 3*.


27.12 - Ziua 7. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)


Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale
Din Gura in Gura